TRI GLIDE ULTRA.JPG
Coloris disponibles
A partir de 40 190 €

DESCRIPTION

Il a tout pour lui. Parfait pour les longs voyages, ce Trike ne manque pas de style et de puissance.

CETTE MOTO EST IDÉALE POUR

  • Les pilotes qui aiment planifier des week-ends en deux-roues

  • Style audacieux avec carénage Batwing et porte-bagages Tour-Pak™

  • Moteur Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight™ 114 et technologie Premium

2021-tri-glide-ultra-motorcycle-g3.jpg

Caractéristiques techniques

Hvad gør jeg, hvis min plakat ikke er kommet endnu?


Din plakat bliver afsendt med PostNord indenfor 1-2 hverdage, og her modtager du et tracking-nummer, så du kan spore din pakke. PostNord leverer ofest plakaten dagen efter, at den er afsendt - men nogen gange kan der gå lidt længere tid. Hvis du ikke er hjemme når de forsøger at levere den, får du en seddel i din postkasse med instruktioner til at hente plakaten på dit nærmeste posthus eller hos den lokale pakkeshop. Hvis din plakat stadig ikke er kommet senest 7 dage efter, den er blevet afsendt, kan du kontakte mig på kontakt@hjemveplakater.dk, og så finder vi en løsning.
Hvordan kommer jeg i kontakt med Hjemve Plakater?


Du kan altid kontakte mig på kontakt@hjemveplakater.dk. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.
Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en forkert pakke?


Det skulle ikke gerne ske, at du modtager en anden plakat, end den du rent faktisk har bestilt. Skulle uheldet dog alligevel være ude, kan du kontakte mig på kontakt@hjemveplakater.dk og så finder vi en løsning.
Kan jeg fortryde mit køb?


Det er ikke muligt at fotryde købet af en Personlig Hjemve Plakat når først den er blevet afsendt. Derfor får du også mulighed for at se et udkast til din plakat, og komme med kommentarer til denne, inden den bliver afsendt. Hvis du har købt en byplakat, kan du fotryde dit køb i 30 dage. Du skal blot. 1. Fortæl mig, at du ønsker at fortryde dit køb ved at kontakte mig på kontakt@hjemveplakter.dk 2. Jeg sender dig en e-mail med en returadresse, som du skal sende din plakat til. Du skal selv betale for porto. 3. Retuner plakaten senest 14 dage efter, at du via e-mail har gjort mig opmærksom på, at du ønsker at fortryde dit køb.
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget en ordrebekræftelse?


Hvis du endnu ikke har modtaget en ordrebekræftelse er det ofte fordi den e-mail, der er blevet indtastet i forbindelse med købet, er forkert, eller at ordrebekræftelsen er røget i dit spam-filter. Hvis du kontakter mig på kontakt@hjemveplakater.dk sørger jeg for, at få sendt din ordrebekræftelse igen.
Hvornår bliver pengene trukket fra mit betalingskort?


Pengene bliver først trukket fra dit betalingskort, når din plakat er pakket og afsendt.
Hvad gør jeg, hvis min plakat er beskadigt ved levering?


Hvis du kan se, at din pakke er beskadiget, når postbuddet kommer med den, kan du nægte at tage imod varen. Hvis du gør det, er det Hjemve Plakater der står for reklamationen ved PostNord. Hvis du vælger at tage imod pakken, står du selv for reklamationen. Dette er PostNords regler, ikke Hjemve Plakaters.
Laver du selv alle plakaterne?


Ja, det gør jeg. Alle plakaterne er designet ud fra et billede, jeg selv har taget eller har fået tilsendt. Det sikrer det unikke og lokale udtryk, og det betyder samtidig at der aldrig vil være to ens plakater. Desuden kan du med en Personlig Hjemve Plakat være 100% sikker på, at du er den eneste med den plakat, hvis ikke du vælger, at den gerne må videresælges.
Hvorfor har jeg modtaget to ordrebekræftelser?


Det er helt bevidst, at du modtager to forskellige ordrebekræftelser. Du modtager både en der bekræfter, at jeg har modtaget din ordre, og samtidig modtager du en, der bekræfter at din betaling er gået igennem.

Découvrir un autre modèle de la gamme Trike